Author: Tanguy Lesseliers

Tuesday 3rd January 2023

Een website maken, poepsimpel toch met al die online dinges!



Toen ik Ulixes Consulting ben opgestart was dat vanuit een nood om vrienden en kenissen een beetje te kunnen ondersteuning in al hun IT gerelateerde vragen. Hoe zet je nu een website op, op welke manier kan je het beste aan een webshop beginnen ?

Nochtans zie ik overal reclame en spotjes die je voorstellen om al glimlachend je eigen website te bouwen. Maar ....

  1. Je hebt technische vaardigheden nodig: Om een website op te zetten, is het vaak nodig om te begrijpen hoe de technische aspecten van het internet werken, zoals HTML, CSS en webhosting. Als je geen ervaring hebt met het opzetten van websites, kan het lastig zijn om hiermee om te gaan.
  2. Draai het en keer het zoals je wil, je moet er tijd voor vrijmaken: Als je al druk bent met het runnen van je eigen onderneming, kan het lastig zijn om ook nog tijd te vinden om een website op te zetten.
  3. Een website hebben kost ook geld: Het kan duur zijn om professioneel hulp in te schakelen bij het opzetten van een website, vooral als je een kleine onderneming hebt met een beperkt budget.
  4. Complexiteit wordt onderschat: Een website opzetten kan complex zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het opzetten van websites. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden, zoals het ontwerp van de website, de navigatie en de inhoud.

Hoewel de online bouwdozen proberen om je te vrijwaren van de nood aan de technische kennis en de complexiteit wordt onderschat, eindig je meestal met of een simpele pagina met jouw naam erop, of zet je je eigen gepruts toch niet online, omdat het niet voldoet.

Wel, op dat moment is het de moeite waard om beroep te doen op Ulixes Consulting. We helpen jou erdoor en je eindigt met je eigen plaats op het internet!



YOU MIGHT ALSO LIKE

sample image

Een website maken, poepsimpel toch met al die online dinges!


Tuesday 3rd January 2023

Tanguy Lesseliers

Verder lezen

sample image

Hoezo, een website moet onderhouden worden?


Tuesday 3rd January 2023

Tanguy Lesseliers

Verder lezen

sample image

Zoals een kind in een snoepwinkel: online tools


Tuesday 3rd January 2023

Tanguy Lesseliers

Verder lezen